Efter husbilsträffen på Björkö for vi in till Göteborg som oftast bara blir en stad vi far igenom. Nu parkerade vi vid Heden och promenerade runt på Trädgårdsföreningen och beundrade planteringarna och Palmhuset. Massor av människor var ute och njöt av det vackra vårvädret!

En god lunch på Texas Long Horn blev pricken över I innan vi rullade mot Stena- terminalen för färden mot Danmark.

Båtresan till Fredrikshamn blev ganska innehållslös , det är segt att sitta av 3.5 timme, men till slut var vi framme och rullade iväg till Fredrikshamns marina och ställplatsen där. Bara två andra husbilar stod där så det var gott om plats! Tyst och bra hela natten men när de började klippa gräs klockan 7 på morgonen var det slut på nattron !
Vad gör man då i Danmark i maj när vädret är så underbart? Man åker såklart till Skagen!