Vatten – har vi sett mycket av idag när vi kört söderut längs gränsen. Översvämmade åkrar och fält har synts på båda sidor av vägen. Älven är visserligen isfri och inga isblockeringar har skapats men nog är det mycket vatten som inte riktigt hinner undan när det tränger på uppifrån fjälltrakterna.

Lagom sträcka för dagen tyckte vi det blev när vi närmade oss Piteå. Så vi styrde till Pite Havsbad och tog in där. Många säsongscampare håller på att förbereda sig för sommarsäsongen och sätter upp förtält och altaner utanför förtälten. gissar att de strandnära tomterna är helt upptagna. Idag är det rätt fullt här på campingen eftersom ca 1000 personer av de över 1700 som ska delta i SM i cheerleading som hålls i Luleå denna helg bor här – inkvartering i Luleå räckte inte till pga den pågående NATO-övningen. Så många får resa härifrån Piteå till tävlingarna.

Inför kvällspromenaden såg jag denna skylt (under flaggan) och tyckte det stod Naturstig – perfekt att gå på i stället för att traska på vägar. Men, när jag fotat och förstorat insåg jag att det var Naturistbad det står på skylten! Visserligen tror jag ingen badar nu, det är nog ca 4 grader i havet, men jag försöker nog hitta nån annan väg ändå smiley